Friday, 19 August 2011

Permulaan Percubaan :D

Salam. Aku pun tak confirm why i supposed to built this. Haha! Entahla, teringat zaman myspace dulu taksub sgt buat blog then bila masuk study trus lupa. So blog lama aku pun da tataw apa nama. Phieeww. Keputusan nk buat blog suma ni sebab aku ternampak News feed Facebook aku ramai yg post kt News suroh baca Blog diorg. So untuk membalas budi baik aku yg dah baca blog korang, korang baca la pulak blog aku yang tak confirm lg dpt bertahan berapa lama nih :D

Saya Universal :)


 If aku ada GF yang Blogmaniac Insyallah aku taley nk berenti posting posting sebab nak kna follow update cinta HAHAHAHA! Macam lawak ja enn? Btw aku susah nk kapel lama lama n for now I'm prefered to be Nerd Student. :) Most important for ur known I'm not force u in doing goods but i'm really hope that you would be changes to GOOD. Bye thanks Reader <3


NOTA: Kisah keluarga will arrived TOMMOROW! Stay tuned Babe!

No comments:

Post a Comment